Covid-19 retningslinjer

Vi har lavet nogle retningslinjer i klinikken, som vi gerne vil have jer til at følge, for at vi kan passe på hinanden i klinikken.

Som kunde skal du:
– Anvende mundbind når du trænder ind i klinikken uanset om du skal have en behandling, bestille en tid eller købe et gavekort. Hvis ikke du har det på eller med, kan du købe det for 5 kr. ellers må du komme tilbage.

– Sprit hænderne af så snart du kommer ind i klinikken, den står på disken. Hvis du har siddet med din mobil eller andet imens du venter, sprit venligst hænder igen enten på disken eller inde i behandlerrummet.

– Tis af hjemmefra så vidt muligt, eller sprit af efter dig når du er færdig på toilet.

– Kom alene, så vi ikke er for mange i klinikken.

– Medbring eget håndklæde og lagen/sengebetræk til at ligge på vores briks, for at undgå smittespedning. Ellers koster det 50 kr. i hygiejnegebyr fordi vi skal vaske meget mere end vi plejer.

– Er du det mindste syg, uanset om det er alm. influenza eller tegn på covid-19 så bliv hjemme, aflys din tid hurtigst muligt og afvent svar på din covid-19 test før du kan få en ny tid.

– Hvis du kan se der er 6 personer inde i venteværelset, så vent venligst udenfor døren indtil vi kalder dig ind.

– Kom til tiden, ikke 15-20 minutter før.

Som behandler:

– Anvender vi mundbind, handsker og kittel under hele behandlingen.

– Spritter vi af efter hver kunde, alt der er blevet brugt.

– Spritter vi håndtag af overalt så tit vi kan.

– Lufter vi ud så tit vi kan, uden at i kommer til at fryse.

– Har vi sat plexiglas op ved disken og neglebordet.

– Spritter vi dankort teriminal og disk af efter hver kunde.

– Vasker vi ALT vasketøj på 95 grader, for at være sikker på at der ikke er nogen smittefare.

Vi håber i vil være søde og hjælpe os igennem dette, så vi ikke skal lukke ned igen. Vi har brug for jeres støtte i disse tider. Forkæl dig selv og dine nærmeste i denne svære tid. Køb jeres værtindegaver, julegaver eller advendtsgaver hos os, så vi kan fortsætte som forrentning. Hold øje med jeres mail, da der snart kommer nye tiltag i klinikken.