SPRAY TAN

Spray tan – 200 kr.
Økologisk selvbruner man får sprøjtet på kroppen, ved hjælp af en maskine og en behandler som står og sprayer. Man kan se farve med det samme.

Inden man skal have spray tan:
Er det vigtigt at man scrubber kroppen 2 dage inden og kommer godt med body lotion på bagefter. Barbering/skraber skal gøre inden spray tan. Tag evt. en lak på dine negle, da farven godt kan sætte sig i neglene (dette kan også “buffes” væk med en fil)

Dagen hvor man skal have spray tan:
Du må ikke have body lotion, deo eller make-up på. Du skal have noget mørkt løstsiddende tøj på, da farven godt kan smitte en lille smule af (går dog af i vask, men kun den mørke) – undgå at have en bluse på med stropper, da det godt kan blive mørkere der hvor den sidder, det samme gælder bh.

Bagefter spray tan:
Nu skal farven tørre imellem 4-8 timer(det bliver fortalt på klinikken hvor længe farven skal sidde, da det er individuelt efter hudtone) først efter de timer må du gå i bad, så overskudsfarven bliver vasket af. Undgå at vaske dine hænder for meget under tørringen, da farven smitter af. Dub med håndklædet når du har vasket hænder og været i bad, så tørre du ikke for meget i det. Bagefter kan du fint smørre body lotion på hver dag (det forlænger farven med 1-2 dage).

Læs mere om den økologiske spray tan, under produkter.