Ansigtsbehandlinger

Mini ansigtsbehandling – 400 kr.
Afrensning af huden, hudanalyse, peeling/scrub som fjerner de døde hudceller, massage i ansigtet og på bryst/skuldre/nakke, ansigtsmaske, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt de produkter som passer bedst til din hud.
Hele behandlingen tager 45 min.

Luksus ansigtsbehandling – 650 kr.
Afrensning af huden, hudanalyse, peeling/scrub som fjerner de døde hudceller, udrensning af urenheder, retning af bryn med voks eller pincet, massage i ansigtet og på bryst/skuldre/nakke, ansigtsmaske, serum, creme og øjencreme. Der bliver brugt de produkte som passer bedst til din hud.
Hele behandlingen tager 75 min.

Rudolph Care – Acai Organic Facial Care – 995 kr.
Denne ansigtsbehandling er tempoet et sat helt ned. Vi sætter omsorg, velvære og sanselighed i fokus. Ved at mikse blandt andet zonetrapi, akupressurpunkter, kranio-sakralterapi og bindevævsmassage arbejder vi i dybden for at fjerne spændninger og stress, der kan sidde i ansigtsmuskulaturen og genere, mens blodtilførselsen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles.
Behandlingen har en udrensende virkning, den vil skabe balance i kroppen, virke opstrammende, fugtgivende og rensende. Via zoner, medianer, akupressurpunkter og nerveender vil du få behandlet hele kroppen og sindet. De punkter vi stimulere i ansigtet vil eksempelvis blive stimuleret på fødderne og derfor give endnu bedre effekt.
Hele behandlingen tager 90min.

Medex behandlinger:

Vitamin C – 795 kr
En ansigtsbehandling som indeholder mange C-vitaminer som arbejder på pigmentering (solskader) og derudover bliver huden mættet med massere af fugt. Afrensning af huden x2, peelet/scrubbet helt i dybden, udrensnings af udrenheder, special ansigtsmaske sidst påføres serum, dagcreme og øjencreme.
Hele behandlingen tager 75 min.

Hyalorun, 75 min. – 695 kr.
Behandling til tør hud. Booster med hyaluron, som trænger ind og giver intensivt resultat og fornyet fugt til huden.
Rens, peeling, frugtsyre, massage på bryst/skuldre/nakke/ansigt, hyaluron maske til ansigt og hals, lotion, ampuller, serummer, øjencreme og creme.

Vitamin – C, 75 min. – 795 kr.
Behandling til pigmentforandringer i huden. Giver huden fugt, glød, balance og fornyet stærkere hud.
Rens, peeling, frugtsyre med urter, massage på bryst/skuldre/nakke/ansigt, vitamin-c maske, lotion, ampuller, serummer, øjencreme og creme.

Frugtsyre AHA 10%, 75 min. – 695 kr.
Behandling til rynker, hyperpigmentering, tør hud, slap hud og akne. Der bliver renset igennem flere lag i huden, for at nå ned til problemerne.
Rens, peeling, frugtsyre 10%, dybderensning, maske, lotion, ampuller, serummer, øjencreme og creme.

Fragile softly, 75 min. – 695 kr.
Behandling til overfølsom hud, allergisk hud og rosasea. Der bliver taget hensyn til hudtilstanden og fokus på beroligelse og fugt.
Rens, let peeling, massage på bryst/skuldre/nakke/ansigt, maske, lotion, ampuller, serummer, øjencreme og creme.

Purus Acne, 75 min. – 695 kr.
Behandling til acne hud og urenhen hud. Der er fokus på urenheder og tilstanden i huden.
Rens, peeling, dybderensning, maske, lotion, ampuller, serummer, øjencreme og creme.

Anti-age, 75 min. – 795 kr.
Behandling er til en hud med rynker, slap hud og tørhed. Der er fokus på at booste huden og arbejde på rynkerne.
Rens, peeling, frugtsyre, massage på bryst/skuldre/nakke/ansigt, lysmasken, maske, ampuller, serummer, øjencremer og creme.